Ema Sindelarova, homeopathie - klassieke homeopathie - kinderfluisteraar

Over Mij

Ik ben geboren in Tsjechië en woon vanaf 1991 in Nederland. Hier heb ik ook Klassieke Homeopathie gestudeerd, een intensieve studie van 6 jaar met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en genezingsprocessen. Naast homeopathie vakken ben ik geschoold in medische vakken, psychologie en filosofie. Later heb ik een post-HBO opleiding voor kindertolk/coach gevolgd. Vanaf 2018 werk ik ook als begeleider aan huis.

Ik schrijf graag over alles wat het leven mij brengt, over mijzelf, mijn drie kinderen en mijn familie, over de mooie mensen die ik ontmoet tijdens mijn werk. In het verleden heb ik ook als trainingsacteur gewerkt, als danseres en actrice, als archief medewerkster bij de gemeente en op verschillende basisscholen als gastdocente levensbeschouwing (humanisme). Alles wat ik heb geleerd, meegemaakt, gevoeld, zet ik nu in om anderen te helpen. En ik vind dat een glimlach toveren op het gezicht van een ander ook hulp kan zijn.

Vanaf 2020 woon ik gedeeltelijk in Andalusië, Spanje. Het jaar 2020 heeft veel veranderingen gebracht. Ik heb geen praktijkruimte meer in Nederland, ik werk met name via Skype of Zoom. Als ik in Nederland ben, kom ik voor consulten aan huis of maak ik gebruik van werkruimtes elders. Mail of bel mij voor meer informatie en mogelijkheden.