1. Tweevoeters zijn stom

In mijn huis wonen ook twee tweevoeters. Het mannetje heeft helemaal geen vacht op zijn kop. Het vrouwtje loopt soms net zo zacht als ik. Net als ik de melk uit de pan op het aanrecht drink, staat ze ineens achter me en blaast. Ze proberen wel vaker de baas te spelen. Als ik buiten in het donker met de anderen zing bijvoorbeeld. Zelf kunnen ze helemáál niet zingen. Het mannetje miauwt te hard en krabt erbij op een stuk hout met snaren. Ik maak me altijd uit de voeten, als het raam tenminste open staat. Tweevoeters zijn echt stom.

Deze en de volgende avonturen van Mojo worden in de najaar van 2019 gepubliceerd bij de uitgeverij Ambilicious, net als mijn debuutroman Tranen van de feniks. Mojo denkt dat zijn boek een bestseller wordt. Dat Ambilicious ook mij een contract heeft aangeboden, vindt hij natuurlijk stom.