10 t/m 16 april: Week van de Homeopathie 2018

Thema: Homeopathie rond zwangerschap en geboorte

Ieder jaar vindt van 10 t/m 16 april de Week van de Homeopathie plaats, ter nagedachtenis aan de geboortedag van de grondlegger van de klassieke homeopathie, Samuel Hahnemann. Het thema van 2018 is: Homeopathie rond zwangerschap en geboorte.
Homeopathie kan een belangrijke en veilige ondersteuning zijn bij klachten rondom de zwangerschap, de bevalling, het kraambed en de periode erna. Als je zwanger bent of een kinderwens hebt, ben je vaak extra voorzichtig met het slikken van reguliere medicatie. De gezondheid van je kindje kan immers worden beïnvloed door wat je als moeder inneemt. Homeopathische middelen kunnen dan een aanvulling zijn voor veel klachten bij moeder of kind.

Telefonisch spreekuur

Donderdag 12 april van 9:30 tot 14:00 heb ik een gratis telefonisch spreekuur voor vragen over de behandeling met homeopathie en de mogelijkheden van Homeoprofylaxe.

Bel 06-47376820 en stel je vraag!


 


Cursus Homeopathie voor thuis in Arnhem

In samenwerking met de Volksuniversiteit Arnhem geef ik in het voorjaar een korte cursus Homeopathie voor thuis. Iets voor jou?

In zes lessen van anderhalf uur leer je iets over de basisprincipen van klassieke homeopathie en een aantal homeopathische middelen en hun toepassing in de praktijk. Denk aan kleine ongevallen, verkoudheden en 'griepjes', oorontstekingen bij kinderen of wagenziekte. Voortaan sta je niet meer machteloos en kun je zelf een homeopathisch middel geven. Na afloop van de cursus kun je deze middelen bestellen voor je huisapotheek.

We starten op zaterdag 24 februari om 9:30. Meer informatie over de inhoud van de lessen kun je opvragen bij mij. Voor het aanmelden en informatie over de locatie (Rozet), ga naar de website van de Volksuniversiteit Arnhem. Hier de link naar de cursus.