Zwangerschap

Zwangerschap is een periode die heel belangrijk is voor een aanstaande moeder én voor het kind. Tijdens zwangerschap kunnen allerlei kwaaltjes en ongemakken ontstaan, denk bijvoorbeeld aan zwangerschapsmisselijkheid, die heel goed met een goedgekozen homeopathisch geneesmiddel te behandelen is. Vrouwen die in verwachting zijn, moeten ook heel voorzichtig zijn met medicijnen en daarom biedt homeopathie een gezonde oplossing. Ook tijdens de bevalling kunnen er problemen ontstaan, zoals niet effectieve weeën of angst bij de aanstaande moeder en ook hier kan een klassiek homeopaat hulp bieden. In de kraambed periode kunnen ook allerlei problemen ontstaan, zoals stuwing in de borsten, depressieve klachten van de kersverse moeder of huilbaby's. Er is zo veel te doen met homeopathie!

Een pareltje: uit de praktijkervaring van vele homeopaten blijkt, dat een kindje in een stuitligging in 90% van de gevallen zelf gaat draaien na het toedienen van een (homeopaten bekend) middel!

Een groot voordeel van klassieke homeopathie is, dat er geen bijwerkingen zijn en de middelen heel veilig zijn, ook in de meest gevoelige periode: zwangerschap.

Lees ook een van mijn praktijkverhalen over zwangerschapsmisselijkheid: Wagenziekte.