Ontstoren van vaccins

In mijn praktijk kom ik vaak kinderen (en volwassenen) tegen, die klachten hebben ontwikkeld na het regulier vaccineren. Deze klachten worden vaak niet direct in verband gebracht met de vaccinaties, omdat ze niet altijd meteen na het vaccineren optreden. Maar als ik dan de vaccinaties ga ‘ontstoren’, zie ik vaak dat de klachten verdwijnen of sterk verminderen. Denk hierbij aan klachten zoals chronische oorontstekingen, constante verkoudheden, vermoeidheid, een algemeen zwakke weerstand, maar ook gedragsveranderingen bij kinderen, en soms zelfs autisme. Na een ontstoringskuur zie ik ook, dat andere homeopathische middelen goed aanslaan, terwijl ze dat voorheen niet deden. Het immuunsysteem lijkt vaak enorm verzwakt. Ontstoren van vaccinaties met homeopathische middelen maakt de vaccins niet onwerkzaam.

Het is op zich niet zo verwonderlijk dat er bijwerkingen optreden na vaccinaties; vaccins zijn medicijnen en hebben net als andere reguliere medicatie bijwerkingen. Dit komt deels door de hulpstoffen die gebruikt worden om het vaccin houdbaar te maken. Bekende hulpstoffen die gebruikt worden zijn formaldehyde, aluminiumfosfaat en kwik. Dit zijn stoffen die erg schadelijk zijn voor ons lichaam.

Lees hier meer over.

Een andere belangrijke reden waarom veel kinderen ziek of verzwakt worden na vaccinaties is, dat er te veel ziektekiemen tegelijkertijd binnen komen, en dan wel rechtstreeks in de bloedbaan, zonder eerst de neus, keel en andere “eerstelijns- hulptroepen” te passeren. Normaal gesproken krijg je één ziekte tegelijk, niet bijvoorbeeld de bof én de mazelen in één keer, laat staan dat er nog andere vier ziektes tegelijkertijd bijkomen. Dan raakt het immuunsysteem gestrest, sommige kinderen reageren daar meteen op door ziek te worden en klachten te ontwikkelen, andere worden langzaam en gelijkmatig steeds minder fit.  

Het is helaas nog steeds zo dat bijwerkingen van vaccinaties niet of nauwelijks erkend worden. Veel ouders denken dan ook, onterecht, dat het normaal is dat hun kind constant verkouden is, benauwd is, of gedragsproblemen heeft. Het is zeker de moeite waard om met homeopathie te proberen uw kind weer in optimale vorm te krijgen. Hier heeft zij haar werking al vele malen bewezen.

Indien u uw kind niet wenst te vaccineren, dan kunt u ook kiezen voor het homeoprofylaxe (HP) schema van Isaac Golden. Dit kan op elke leeftijd gestart worden. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van regulier vaccineren en HP; er zijn ouders die bepaalde vaccins via injectie toch willen geven. Ook bestaat er de mogelijkheid om de vaccins te “begeleiden” met homeopathie. Ervaring met deze methode leert, dat er minder vaak klachten ontstaan na het toedienen van vaccinaties.

Vraag mij om uitleg door contact op te nemen. Ik mag niet al mijn ervaringen en mijn visie wat vaccinaties, homeoprofylaxe en het behandelen met homeopathie op mijn website zetten. 

U kunt een afspraak maken voor een consult waarbij ik alle methodes uitleg en een advies geef. De kosten zijn hetzelfde als voor een ander consult homeopathie.

Meer informatie over de voor- en nadelen van vaccineren kunt u vinden op de site van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken.

Nog een bron van informatie, ervaringen en tips voor ouders die bewust willen kiezen, is de site (en een boek) Vaccinvrij.

Op Facebook kunt u lid worden van een groep Vaccinvrij, hier plaatsen ouders en deskundigen hun ervaringen, u kunt hier vragen stellen en oproepen plaatsen.