In november 2021 is mijn eerste boek Tranen van een Feniks uitgebracht, autobiografisch verhaal in de vorm van een roman. Ik bleef schrijven. Over onze beslissing om een huisje in Andalusië te zoeken, onze verkenningstocht en de reis erheen in de tijd van de pandemie, maar ook over onze beslissing om samen verder te gaan en ons eigen paradijs op aarde te creëren.

De uitgeverij Ambilicious wilde ook mijn tweede boek uitgeven en we hebben er weer iets moois van gemaakt. Ook op deze nieuwe cover staat mijn dochter Kristýna, deze keer is zij amandelen aan het oogsten, want dat doe je, als je een finca, oftewel een stuk grond koopt in zuid Spanje, waar dertig amandelbomen op staan.

Ik wil met jullie de eerste indrukken delen van ons nieuwe manier van leven, verhalen over de prachtige pure mensen die wij hier ontmoeten, het berglandschap van las Alpujarras en de natuur, de uitdagingen die wij tegenkomen in allerlei vormen. Soms grappig, soms verontrustend, soms triest.
Ik blijf schrijven op mijn eigen, eerlijke manier, ik wil mijn momenten van puur geluk delen alsook de momenten van twijfel, omdat ik geloof, dat persoonlijke verhalen verbinden.

Feniks op de Finca verschijnt op 29 juni 2023 en is een vrij vervolg op de Tranen van een Feniks. Het boek zal verkrijgbaar zijn via de website van Ambilicious, mijn eigen website en natuurlijk te bestellen bij alle fysieke boekhandels en online. Heb je het eerste boek nog niet gelezen? Je kunt het bestellen of opvragen bij je bibliotheek. Leuk, als je mij laat weten wat je ervan vindt!

@ Válor, Spanje, 23-5-2023