De informatie op deze website is enerzijds een persoonlijke visie op gezondheid en ziekte en anderzijds een verslag van mijn ervaringen als klassiek homeopaat, therapeut en moeder van drie kinderen.

Niet alles kan wetenschappelijk worden bewezen, een argument dat vaak misbruikt wordt en in sommige kringen ten onrechte geldt als absolute waarheid.

Ik heb de grootste zorg besteed aan het onderzoeken en verifiëren van de informatie die ik tegen ben gekomen tijdens mijn jarenlange zoektocht naar meer informatie over de vaccinaties, ziektes en de behandeling daarvan. Ik heb de betreffende bronnen op de website vermeld, zodat mensen die daar behoefte aan hebben deze zelf door kunnen lezen. Het is aan elk mens zelf om informatie op zijn eigen manier te interpreteren. Het is aan elk mens om zelf een keuze te maken hoe hij of zij met haar gezondheid omgaat.

Ik sluit iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele onjuistheden en/ of onvolledigheden in de informatie op mijn website. Hoe gebruikers met de aangeboden informatie omgaan is voor eigen rekening.

Deze website bevat links naar sites die niet aan mij toebehoren en waarvan de inhoud buiten mijn controle valt. Ik ben op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud en het gebruik van deze sites.