Een persoonlijke begeleiding

Ik neem genoeg tijd om naar de oorzaak van uw klachten te zoeken. Het eerste consult is meestal 1 tot 1,5 uur lang. Tijdens het gesprek kunt u praten over uw klachten, maar vooral over uzelf, wat u bezighoudt en wat u graag wilt veranderen. Ik wil graag echt kennismaken met mijn patient en zal veel meer willen weten dan bijvoorbeeld een huisarts. Na het gesprek zal ik het juiste geneesmiddel voor u zoeken, dat u meestal meteen kunt meenemen. Soms wordt u gevraagd om het middel later op te komen halen of wordt het opgestuurd per post. U krijgt van mij een duidelijke uitleg over de wijze van inname.

Acute klachten hebben een snelle aanpak nodig. Een acuut consult duurt korter en u krijgt altijd meteen een geneesmiddel mee. In situaties, die erom vragen, ben ik altijd bereikbaar op mijn mobiele telefoon.

Met het geven van een geneesmiddel stopt de behandeling niet. Ik zal contact met u blijven houden en u begeleiden in uw genezingsproces. In het begin plan ik de vervolgafspraken met een kortere tijd ertussen, bijvoorbeeld een of twee weken. Later kunt u zelf bellen als u een afspraak nodig hebt. In de meeste situaties hebben we 3-5 consulten nodig.