Even mijzelf voorstellen.....

Mijn naam is Ema Sindelarova, ik ben geboren in Tsjechië en woon sinds 1991 in Nederland. Ik heb Klassieke homeopathie gestudeerd op het J.T. Kentcollege in Meppel, nu Akademie voor Klassieke homeopathie in Zwolle. Dit was een intensieve studie van 6 jaar met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en genezingsprocessen. Naast homeopathie vakken ben ik geschoold in medische vakken, psychologie en filosofie.

Behalve klassiek homeopaat mag ik mezelf ook Reiki Master noemen. In het verleden heb ik veel cursussen en behandelingen gegeven. Ook nu is Reiki voor mij een mooi hulpmiddel, dat je altijd "bij de hand hebt".

In 2010-2011 heb ik een post HBO opleiding gedaan voor een Kindertolk®, methode Het Fluisterkind®, vanaf oktober 2013 The PresentChild method. Met deze methode kan ik ouders en kinderen helpen bij hun problemen door het gedrag of ziektesymptomen van het kind te “vertalen” naar de ouders. Het geeft meer inzicht in wat er in het gezin speelt en eventueel gecombineerd met homeopathie kan ik ouders en kinderen hulp bieden in diverse situaties.

Van 2008 tot 2014 was ik als redactrice verbonden aan "Dynamis", het vakblad voor klassiek homeopaten. Voor Dynamis schreef ik een vaste column en diverse vakartikelen. Sommigen kunt u vinden ook op deze website bij Artikelen. Een aantal columns kunt u lezen onder het kopje Praktijkverhalen.

Ik geef ook lezingen en workshops over homeopathie, kindertolken en vaccinaties. Mijn lezingen zijn vaak interactief en net als in mijn leven, probeer ik zelfs de zware onderwerpen lichter te maken met humor.