Tarieven

Eerste consult volwassenen     € 85

Eerste consult kind t/m 12 jaar € 75

Vervolg consult homeopathie € 70

Acuut/kort consult € 50

Kindercoach-consult (ca 90 min) € 90

Telefonisch consult is in de meeste gevallen gratis, als die echter een 'echt' consult moet vervangen, wordt daar een rekening voor uitgeschreven.

Een intake gesprek, oftewel het eerste consult, duurt meestal 1 tot 1 ½ uur. Met kleine kinderen wordt er rekening mee gehouden dat dit vaak te lang is voor ze, dan vraag ik te voren of achteraf meer informatie aan de ouders per telefoon of mail. Vervolgafspraken zijn korter, maximaal een uur. Korte consulten zijn bedoeld voor acute klachten of als een onderdeel van een langere behandeling en nemen minder tijd in beslag. De consultprijs is afhankelijk van hoe lang ik met iemand bezig ben en wat ik nog naast het consult moet doen (analyseren, nieuwe middelen bestellen e.d.) Een consult aan huis in regio kost niets extra. Soms is een (vervolg)consult via Skype handig, informeer naar mogelijkheden.

U kunt contant betalen na afloop van ons gesprek of binnen 2 weken via uw bank of internetbankieren. U krijgt een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Kosten worden gedeeltelijk of geheel vergoed vanuit aanvullend pakket. Hierbij geldt geen eigen risico!

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).

Lid NVKH nr. 02-1543